Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Ibland kommer du och ibland går du
Ibland känns det som att du är här för att stanna
Jag vill att du ska gå iväg nu
Jag vill att du inte stannar

Ibland undrar jag varför jag blev såhär
Ibland undrar jag varför jag inte blev sådär
Jag vill vara sådär
Jag vill nog mest av allt slippa att vara såhär

Ibland vill jag att du går och ibland vill jag gå
Ibland vill jag stanna
Jag ska gå
Jag ska inte stanna





Fri vers av Anas
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anas