Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset som inte finns

Ljuset som inte finns, har nog funnits någon gång
Ofta försöker jag återuppliva glöden
Ljuset som inte finns, har nog funnits någon gång
Ofta vill jag ge upp och acceptera döden




Övriga genrer av Anas
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anas