Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid mig



Liten liten
Bredvid mig
Som du vuxit stor

Liten liten
Bredvid mig
Somnar lugn jämte sin bror

Liten liten
Bredvid mig
Har två hem där han bor

Liten liten
bredvid mig
Jag ska ge dig lagom skor

Liten liten
Bredvid mig
Liten liten, bredvid mor











Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-10 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint i beröring!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem