Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärringen på vinden

 

Jag är kärringen på vinden

Jag är resterna i permafrosten

Jag är spillran av en utdöd urbefolkning änglarna glömt kvar

Av oss som levde förr

Nu går jag här

I tomheten, mitt i den nya tidens vimmel




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-10 23:15



Bookmark and Share


  Briza media
fint beskrivande med få ord.
2020-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Även jag känner mig som en främling, inte bara i den här tiden men i den här världen.
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger