Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sidans sång:-)


Ett tvång

Bunden vers
Fri vers
Prosa
Övriga genrer
Dagbok Underkategori
Mer kul till din text
« Taggar
« Bild
« Ljud




Övriga genrer (Satir) av Steff...
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-11 01:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du gjorde en dikt av alla skrankorna. Det blev riktigt kul!
2020-02-11

    ej medlem längre
jag önskar det fanns en "ballad" genre, jag skriver så mycket kärleksdikter, och skulle vara roligt att läsa. samma med "erotik" också...
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Steff...