Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Ola Magnell som dog i torsdags


Ola

Du är en ton
En dallrande sträng
En vibration i luften
Du slår an
Din röst bär fram
Jag darrar med dig
du skapar sången
som slår an i mig
när alla håller masken
en ton i dig
blir ton i mig
Vi gråter
vi skrattar
vi blir musiken
känslig och sviken
sårad och besviken
ändå lättad och renad
stolt och förenad
Din sträng har stillnat
Det liv är slut
men jag hör musiken
som aldrig vill dö ut




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-11 02:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
R.I.P.
tack för minnestexten, helt okänd var han för mig, men nu har jag letat fram honom på youtube
2020-02-22

  Magdalena Eriksson VIP
ja Ola var så nära....
2020-02-16

  Boel Lindell
En underbar hyllning till en stor poet och musiker som jag alltid kommer minnas med glädje och respekt.
2020-02-12

  Solweig Jansson VIP
Väldigt fint !
2020-02-11

  Blomma-Stjärna VIP
Vacker hyllning till en stor sångarepoet- tack o lov att musiken inte vill dö ut!
2020-02-11

  KattenKin VIP
Fin hyllning till Ola Magnell som säkert hjälpt så många hjärtan med sin magiska musik. Jag har alltid tyckt om den, och den går aldrig ur tiden.
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP