Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En större operation!

Bukoperation!
När buken är viktig, används den som slangord, för en operation!
För en strategi!
Som antingen krigsmakten har,
eller privatpersonen.




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-02-11 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim