Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inte kroppen.

Jag känner inte min kropp.
Hela kroppen är avdomnad.
Det är skönt.

Och Bokstoff, varför den är avdomnad.




Bunden vers av Mim
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-02-11 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim