Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespel



Den tidlösa föreställningen
saknar huvudroll
Kommunikationen sker
med en osynlig varelse
Bara ekot av en röst
hörs i salongen
där skuggorna lever mitt liv
Jag leker med gudar
i en fantasivärld
Demoner i omvänd
ordning
samt gudinnor
i ett erotiskt
paradis




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2020-02-11 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP