Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hopplös romantiker

 

Jag är nog en ganska så

hopplös romantiker

ja det kan nog till och med

vara så illa

att jag faktiskt är kär

i själva kärleken

 

En självutnämnd

och helt hopplös drömmare

för i mina drömmar

där är allt och alla vackra

 

Ja visst, jag är ständigt

hjälplöst förälskad

men i vem eller vad

har ofta varit helt egalt

så jag är nog ganska hopplös

i största allmänhet

 

Jag som allra helst vill surfa

där på regnbågen

för att sedan hoppa omkring

från moln till moln

 

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Prosapoesi) av AndLou VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-11 10:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra och säkrast det där med surfen
då blir det inga magplask
ett drömparaply ger inga stötar vid landningen
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP