Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Om diktande 12



Prydnad

Skrivandet är vägen.
Målet är
någon form av publicering.,
men målet
är bara tecknet
på att resan är färdig.
Det är vägen
som är det viktiga,
så jag sitter här
med penna och papper
och är lycklig.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 08:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En god filosofi! Frihet i orden!
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP