Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Om diktande 14



Prydnad

Varför jag publicerar mig?
Det är för motivationens skull
som jag har ett mål,
så det drar mig framåt
som ett lok,
men publiceringen
kan ske på olika sätt.
Jag väljer
det enklaste.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-03 08:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! Berör känslan inför att skriva och publicera.
2020-12-03

  Solstrale VIP
Som en loop, det går runt, poesi om att skriva poesi kan man galant skriva och läsa om...
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP