Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar honom men gvd säg det inte till någon, inte till mig, inte till honom


hårt och bitigt


jag älskar honom så hårt i smyg att han kan nog kan känna det
genom telefonen
genom kramen på tågstationen
genom de små stämplarna av kyssar på spårvagnen hemåt
genom stönen och skratten och andningarna
genom mitt huvud när det vilar på hans bröst efteråt
genom blickarna på baren på fredagskvällen
genom de retsamma kommentarerna framför mina kompisar
genom nätterna
när jag kommer på mig själv att smeka hans bröstkorg med fingertopparna i oändliga mönster
genom
hans bröstkorg mot min rygg och den största lugnaste tryggheten i världen
precis genom
andetaget som ska hjälpa orden ut men som inte räcker, inte är starkt nog, inte är stort nog att släppa ut allt vad de tre orden innebär
genom allt
kan han nog känna
precis hur hårt jag älskar honom när jag andas ut mot hans armar och biter i hans fräknar
istället för att prata,
hur jag älskar honom tyst och högt och lågt och
hårt och bitigt och inte alls
egentligen
i smyg




Fri vers av mögel
Läst 425 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-02-11 13:51



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Fin. Bit.
2020-02-13

  Stanley Rydell
egentligen - den satt perfekt!

2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt! Vad är att älska? Du beskriver det!
2020-02-13

  minblekakind VIP
Det finaste jag läst på länge. Befinner mig själv i exakt samma scenario just nu.
2020-02-12

  Solweig Jansson VIP
Väldigt bra !
2020-02-11

  Swirling
Fin text. Kan relatera.
2020-02-11

  Roger VIP
Om inte det här är en kärleksförklaring så vete fan vad som skulle vara det. Gillar hur du blandar högt och lågt, det lilla i det stora. Snyggt
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mögel