Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barfotafötter







jag blir så berörd
av hennes fötter

hur de står
hur de ännu går,
hur de vilar på parkett
med alla sorger de fått bära


du vackra, vackra kvinna
dina vackra, vackra fötter
värker

som om de inte var värda
mer än nålstick de fått ta






Fri vers av xilenie
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-11 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie