Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Liten tuva. .."




Den store Gaphals
-politikern

Avled av en Swedish
"meat-boll" som fast
- nat i halsen direkt
efter ett raseriutbrott

Just då han såg vad
klimatmaffian hade
skrivit om honom.
i smartphonen

Den var tillverkad i
Svedala från traktens
styckade Djur av en
skicklig invandrare

Därför att det var brist
på Svensk arbetskraft.

då den inhemska be
-folkningen

Ansåg det vara under
deras värdighet att

Befatta sig med sådana
opassande sysslor.

Säkerhetstjänsten
Och politiska talesmän
I det stora Landet
" Bortom där"

Fick panikartat fundera
på hur och huruvida de
Skulle uttala sig om
Dödsorsaken

Köttbulle tillverkaren
Drog öronen åt sig

Och ville helst ej före
-komma massmedialt

I sammanhang med
den så tragiskt avlidne
Potentaten

Medans lednings gruppen
För Livsmedels företaget

I lilla Svedala satt i ett
hastigt sammansatt kris
-möte och funderade internt
över det "gyllene" Ordspråket:


Den som gapar över mycket
mister ofta hela stycket!
















Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-11 19:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Och alla grät över den sorgliga olyckan. Allra mest grät miljardärerna.
Ännu en vass satir av dig!
2020-02-11

    ej medlem längre
det skulle vara en hel dagstidning med sånt här! åh vänta. fanns väl sånt förut... i alla fall, strålade satir min herre eller dam!
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP