Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Du gav mig vingar
när jag inte längre ville
nudda marken.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-11 21:50



Bookmark and Share


  Julio VIP
Jättefin text
2020-10-05

  Lars Hedlin
Berör i känsla och ton!
2020-02-16

  morgonstjärna VIP
det var inspiration som ger liv
2020-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om liv i förändring!
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni