Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Butiksdöden fortsätter. Av Onomatoprofet. En limerick är en text på rim med en ort i slutet av första raden. En rick är en text på rim utan en ort i slutet av första raden.


Kritik på en text (2218) rick




Om du missnöjd med verkligheten är,
den inte stort bättre bli lär,
men annorlunda säkert alltmera,
att anpassa sig blott stöpt med flera,
ändringar utförda till nytta med chimär...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-09-16 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP