Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen

 

Världen storknar

över jordens mänskliga sorkar

Alla ljuger

när de sanningen i sig insuger

 

Ut kommer

sanningens avkommor

Och de är av alla de slag

men få är de med lögnens avslag

 

Så kanske är det vad mänskligheten förtjänar

corona-virus och annat skit, så vi vår livsstil omvärderar

Men jag tror ingenting hjälper

de ärliga är för få och det är därför sanningen stjälper

 

Och med toleranta blundande egoister

och världs-förstörande mänskliga parasiter

Så kan slutresultatet bara bli ett

en monster-värld med ondska i dubblett efter dubblett

 

Religioner, vänner och länder

vem lurar sin artfränder

Världens undergång

ses i framgångar över andras motgångar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-12 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP