Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flatulens


Den mest uppenbara skillnaden
på att leva ensam
och att leva i en parrelation
är
att man i det senare fallet
med alla medel
försöker dölja sina gasavgångar

Jag ligger bredvid Anna
i dubbelsängen Stora Drömskeppet
och gläder mig åt den skicklighet jag uppnått
i att sakta och försiktigt
låta de illaluktande fjärtarna sippra ut
och hållas kvar
under mitt sovtäcke
när jag läser James M. Redfields
Nature and Culture in the Iliad

Jag känner mig piskad
att läsa så mycket som möjligt
innan mitt alldeles egna dödsögonblick
småningom kommer
och sätter punkt för all kunskapsinhämtning

”Sedan” - som aldrig kan vara mitt sedan -
saknar då all betydelse

Runells alla Dylanskivor
saknar t.ex. all betydelse för den Runell
som upphörde 3 maj 2017

Jag skriver i vatten
och tänker i sand
och ändtarmen har ljuddämpare
i Stora Drömskeppets gaskammare




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-12 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP