Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla hjärtans dag 2020


NJUTER SMAKEN AV VARANDRA

 

Bakom rummets

stängda dörr

 

svävar doften

av man och kvinna

 

sammanvigda i

lustfylld kärlekslek

 

tysta suckar

flämtande andetag

 

tungor torkar

älskogssvett

 

njuter smaken

av varandra

 

tiden stannad

i ögonblicket

 

världen utanför

kan inte störa

 

just nu




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-02-14 16:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och vackert...
2020-02-22

  Magdalena Eriksson VIP
som i en snäcka
suset
2020-02-19

  Boel Lindell
Passion!
2020-02-16

  Lars Hedlin
Härligt livsbejakande!
2020-02-16

  M.Eta
Sensuellt och fint!
2020-02-16

  Rise Little One
Livets underbara stunden....
2020-02-15

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2020-02-15

  Niliboy
För en ålderstigen pensionär är det inte så livat, men han minns å missunnar ingen att flyta ut!
2020-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlskens namn!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP