Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffpunkten





Och hon tänkte för sig själv:
det där måste vara en Frasse Eriksson.
Och han tänkte för sig själv:
det där måste vara alla förutom Mjärta Karlsson.
Och så levde dom jordelivet i alla sina dar med en hel del frasiga och mjälla barn.










Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-12 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist