Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTE VID OX-OKET MED SAMLADE AGGRESSIONER

Så har livets återhållna aggressioner
samlat sig inför det stora slaget,
att utmäta den rätt var och en
anser sig förtjänta av.

De mötas vid Ox-oket vid midnatt,
i uppgörelsernas timma.

Där skall de pröva varandras krafter,
som den elakaste segrar,
och den snällaste förlorar.

Sanningens timma slagen,
offret är taget,
likt lammet,
för vargen.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-02-12 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP