Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

band-o-rep- o- pärlor

Ibland ska det storm till
för att jag ska få lust att laga något
eller göra nytt av gammalt
ibland ska det blåsa värre
för att jag ska ta fram band-o
-rep- o- pärlor- o- smyckedelar

men när jag väl är igång
så är det så härligt
att inspirationen
under själva skapandet
rinner till och fyller upp
min stackars uttorkade bäckfåra!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-12 15:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes! Mycket bra!:)
2020-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar skaparglädje! Betyder mycket för måendet.
2020-02-13

  lila fjäderblomman VIP
Jaaa... you go girl!
2020-02-12

  Anya VIP
Vilken skaparglädje här. Du är en inspirationskälla.
2020-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Härligt text om skaparglädje, ger guldkant på tillvaron!
2020-02-12

    Lena Staaf VIP
Skapande arbete är det som gör att lycka börjar rinna i blodådrorna! Livsnödvändigt.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP