Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång för barn


Vatten det är bra att ha

Vi barn kommer alltid först
önskar att ni ger oss tröst
när vi ber och kramar ger
och släcker våran törst

Alla barn har rätt till vatten
och rent vatten ska det va
annars kan man bli rätt dålig
och så vill vi inte ha

Vatten det är bra att ha
Sjunger vi för Er idag
Drick ur koppen. Häll på kroppen
så att Ni mår riktigt bra

Alla barn har lika värde
oavsett av färg och kön
Att ni lyssnar när vi talar
det är alla barnens bön

Träd och växter likaså
måste vattnas för att må
bra och kunna växa upp
från att dom är riktigt små

Vatten det är bra att ha
Sjunger vi för Er idag
Drick ur koppen. Häll på kroppen
så att Ni mår riktigt bra

Vatten det är bra att ha
Sjunger vi för Er idag
Drick ur koppen. Häll på kroppen
så att Ni mår riktigt bra

Drick ur koppen. Häll på kroppen
så att Ni mår riktigt bra

 Copyright(christin lederman)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-19 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP