Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förortsbarn

Utanförskapet
en införlivad plats

Känslan
av alienation

Icke tillvaron

Den någon ändå
vårdade sig om

Utan
att fråga sig själv
Varför
och hur
det kunnat bli så

Förgiftad
av äpplet

Ormens väg
genom paradiset

Området
hon växt upp i

Kallat
Utanförskapet

Införlivat
identitetsskapande

Alltid närvarande
I en känsla av att
inte riktigt duga
eller räcka hela vägen

Utifrån och in

Införlivat
med modersmjölken

En känsla av utanförskap






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-12 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP