Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du, SKAM...


BLOCKERING!

Som skriftställare och medlem förpliktas
att aldrig kritisera författare, endast den
text som ogillas, att kväda ur sig hot och
tankar om polisanmälningar hjälper inte.

Inte heller hjälper det att skriva irrelevant
till redaktionen utan att ha "på fötterna".
Läs den modernistiska versen "Bordliner"
och ta ett resonemang med ditt inre...

Skriftställarinnans vomerande är sparade
i alla mottagna meddelanden med floskiga
och snurriga kommentarer.

Straffbart!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-02-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje