Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


som blommorna i novemberkaktusen

 

När är dagen redo att förnedra sig nattens njutning. I vilka kjolveck gömmer sig känslan av total underkastelse. Och när blir du min sanning. Där den verkliga frågan är; när blir jag min sanning.

Din blick växlar. Jag är en öppen bok att läsa. Jag låter dig bläddra några blad. Sedan stänger jag boken för att jag måste, inte för att jag vill. Sidorna är skrivna med mitt bläck. Vem ska förstå. Vem ska förstå om inte du. Och du kommer få läsa mig till gryningen.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-13 00:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark rakt in i själen!
2020-02-16

    ej medlem längre
En novemberkaktus har inget val, den måste blomma i just den månaden. Det är dess natur, dess inre sanning. Även diktjaget i den verklighet du kallar märkligheten har sin inre sanning. Tror jag.
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP