Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget hjärta

Jag har inget hjärta kvar
Slagen har tystats
Pulsen kan jag inte hitta
Allt förstelnat och förkolnat
Så svart utav rök och gift
Förmultnat till ingenting
Ett nytt hjärta av stål
Med flera skyddskammare
En bunker att gömma sig i
Höga murar med taggtråd
Men om du kommer nära
Allt skulle rasa ihop
Blottad och sårbar återigen
Stålhjärtat blir till sand
Det blandas ut med mitt blod
Sjunker till botten och försvinner
Ett sista försök ett sista andetag
Tar du min hand denna gång
Eller överger du mig igen?
Ge mig av dina andetag
Luft som fyller mina lungor
Ruset som får pulsen att slå
Ett nytt hjärta kan då födas
Börja om igen med ny kraft
En kraft av kärlek som slår allt




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-13 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan