Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick, försök iallafall.

Det här var det mest positiva jag kunde hitta på idag, raderar det framåt kvällen...

En tenor som bodde i Spånga
sjöng arior - korta och långa
Abrupt slutade dock denna saga
för hans grannar kom och klaga:
- Det är dina byxor, dom är för trånga!




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-01 12:30



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bravo!
2020-07-02

  Öknens Ros VIP
Denna var ju riktigt bra! ;-)
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP