Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROFESAMLAREN

När människans jaktinstinkt
är tillfredsställt,
genom nedlagt byte,
och spänningen är överstånden,
manas han åter av sin nedärvda
jaktinstinkt utse nytt byte.

En samlare av trofeer,
vittnande om otillfredsställelsens
oförmåga,
där det enda byte
som kan tillfredsställa
hans jaktinstinkt,
är det ingen kan få.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-02-13 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP