Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÅR BRA FÖR KRIMINELLA INTELLEKT INOM BYGGSEKTORN

Det går bra för kriminella intellekt
inom byggbranschen,
som målvakter och hantlangare
åt utomstående uppdragsgivare
som inte syns,där betalda relationer
inom kommuner och landsting,
inte låter statskontoret utreda sådan
förekomst och anmäla sig själva,
om de är inblandade.

Förtrolig vänskapskorruption mellan
enskilda poliser och auktoritära aktörer
går under radarn i tyst diplomatisk
anda,där även journalistiken styrs av
osynliga aktörer.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-04-01 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP