Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skribenten jag är poeten jag är skaparen av mina verk

En poet vän inspirerade mig
blev startknappen på texten
som min penna nu printar ner
"om hon kunde skulle hon glatt
riva sönder texter du skrivit"
precis som Pelosi gjorde bakom
ryggen på Presidenten då han talade
vissa blir så hatiska då man inte håller
sig inom pk ledens upptrampade stigar..
i deras ögon glöder argsinthetens känslor
de blir som besatta & hånar nervärderar olika
respekt är ett ord som inte följs alltför ofta
respekt till olika åsikter tankegångar..
men jag är en liten Miss. Trump Quinna
låter inte någon trampa mig på tårna
det är jag så evinnerligt trött på
äntligen har jag frigjort mig ;))
motstånd får man alltid räkna med
pilar kan plötsligt komma farande
då får man se upp & huka sig
attacker hör till livet & ju mer man
tränar musklerna ju starkare blir man
så det är ju positivt & att även fylla själen
med himmelsk superkraft för det är
den bästa & håller i alla väder
struntar totalt i vad andra tycker
vad andra ska tänka om mina budskap
jag är skribenten jag är poeten
jag är skaparen av mina verk
det som skapas ska bara stå
så enkelt & vill man inte läsa
är det bara att vandra på!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-13 10:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du är beundransvärd!

2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP