Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Må mitt sinne skrida,

Som mitt sinne skrida skall.

Må min själ och glida,

I en båt utav kristall.




Fri vers av Flisa
Läst 622 gånger
Publicerad 2006-07-05 12:39



Bookmark and Share


    henley
Håller fullständigt med alla andra!
Underbar!
2007-02-13

  Mikael Lövkvist
Vackert och skickligt ordsmideri!
2006-12-31

  Lill_poeten
Wow, ordkonstnär!!!! Favorit! Den bästa på mycket,mycket länge. Den lämnar spår. Få kan beskriva som du!
2006-12-19

    Hemlighet
Den tyckte jag om.
2006-12-18

  hanziz
shit va grymt! ååå jag blir fascinerad shit shit shit
my god den här blir sparad ska du veta om!
asså shit jaaa du min vän

UNDERBART HIMMELSKT VACKERT BÄST!!!
2006-12-01

  Mikael Lövkvist
Underbar. Den säger allt om ditt förhållande till både sinnet, och själen.
2006-11-18

  Anjeska
Man kan inte låta bli att tycka om den liksom...
2006-10-09

    Bim
Fin dröm beskriven med fina ord.Hälsn.Bim
2006-09-02

  Madjori
Åh, vilka härliga rader, som säger så mycket.
2006-09-01

  Freya
Jättevackert!
slutet gör den speciellt vacker!!
Gud vad jag ÄLSkar slutet!!
älskar, älskar älskar.. :)

och det är PRECiiiiiis bra med rim!.

Ta åt dig av detta, för det är FULLT sanning!!!

:)

/Freya
2006-08-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den är av få rader och såå bra : )
2006-07-18

  harmoonia
Verkligen vackert=) ....
2006-07-11

  andreawolf
shiiit fiiiin :D
2006-07-07

    ej medlem längre
Fantastiskt BRA!
Sjurungandes BRA!!
2006-07-06

    patriik
underbar
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Flisa