Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdans

Vem vet när skogens älvor dansar.
Vem vet när det är min tur
Jag minns sista promenaden före stormen
Plaststolar flög iväg och det var valaffischer vid tunnelbanan
Du var på väg
Älvorna dansar i skogen

Nu har åren gått och blommorna vissnat
Jag älskar någon annan med kött och blod
Ibland besöker jag skogen och ser älvdans.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-13 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I