Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattläsning

Det är någon som läser mina dikter mitt i natten,
samtidigt som jag slipar på dom som ännu inte
gjort sig förstådda

Det är någon som kräver poesi under natten, under
samma nätter som jag häver den ur mig för att
kunna somna

Det kanske är någon som har ont, någon som blöder
En trasig själ som inte heller kan somna om

Någon som förstår mig, läser mellan raderna och
ser vad allting egentligen betyder

Det är någon som läser mina dikter mitt i natten,

och jag önskar att vi kunde skriva de tillsammans




Fri vers av Assia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP