Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu förräntar sig min inkomst

I solen, i våren,
i blomman jag ser
att till och med vädret
emot mig ler...

På vägen till byn
jag snurrar fort fram
precis som molnen i skyn...

För när vägen i solsken bär
klarar jag ju av allt här...

Vad gör det då om
kassan är knal
när soltopp kommer på tal
inte bryr jag mig om den alls
när jag vandrar i en så solig
och en helt ny blommande dal...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-13 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt