Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God kväll älskade klokuggla <3


förlamande sorg, de svarta rosorna
i korgen
dessa som terroriserat
dig i flera år och även mig
sett den hånfulla skogen, glåporden
manipulationen
hur fasansfullt måste det kännas
veta människor du trott på är torterare
som blommor är vi på marken
förlorar kronblad
ett efter ett av saknaden
tackar gud jag skrivit upp mig extra
träning simning, engagemang i föreningen
för inte gå under
när jag tänker på vad de gjort
vågar inte öppna fördämningen
gör fasansfullt ont
får man vara glad någon dag?




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-13 15:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skakar mest varje dag mitt huvud,
tacksam över vännerna och du mår bra.

2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP