Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kreativa typen

han är typen
som använder borr
och ibland också såg
när han bygger ihop IKEA- möbler




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-14 18:10



Bookmark and Share


  AKT VIP
Anledningen till att skaffa man.....
2020-02-16

  Bodingen VIP
Gränsen är hårfin, han kan ha fler lösa skruvar än en, just det, IKEA-möbel he
2020-02-14

  Ulf Carlsson VIP
Samma förfarande rekommenderas vid konstruktion av dikter! Att bara följa färdiga manualer ger oftast en livlös poesi.
Å andra sidan kan man noga följa färdiga mallar, om man har något nytt att säga!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP