Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödar

är det den tryckande vardagen
eller den kalla stadspulsen
som egentligen dödar




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-13 17:05



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Övertygande modernistisk text och över huvud taget skriver Du i mina läsningar blod mot blod, avvägt, formstarkt som når ända ut, in om Du så vill.
2020-02-16

  AKT VIP
Lonelyness is a crowded room..
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader