Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget

 

Ett rutnät av tågförbindelser
fanns i min skånska barndom. 

Tiden är mogen för en rejäl rekonstruktion. 

 

Minns ånglokens

stånk och stönande

vid stationen


På väg till staden stannade
tåget vid varje småort




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP