Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersfascismen

 

Åldern osynliggör
Spegeln har sprickor
Marmorerad av livet
Ett liv att memorera
Man pratar med sig själv
Den man inte stör

Åldern luktar unket
Även en välbevarad
Och vacker vildros
Luktar död och förbannelse
Man hör hemma i
Något djupt försjunket

Åldern förnedrar
Vår tid föredrar ungdom
Kunskapen finns i cyberrymden
Utvecklingen har gått fort fram
Ålderdomen är en skam
Bara eftersatta kulturer hedrar




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-14 00:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mer och mer
2020-02-16

    Lena Staaf VIP
Bra och naket skrivet på ditt oförglömliga språk! Den västerländska synen på ålder som präglar oss djupt.
2020-02-14

    Jane S VIP
Det ska hända dom med;)
2020-02-14

  Gunnar Hilén VIP
Man kan hålla med om detta och samtidigt vägra låta sig sättas på av ungdomsfascismen. Och ärligt talat....deras kunskap....vad består den av. Vad kan de ? De behöver oss. Jag vet det.
2020-02-14

  Solweig Jansson VIP
Instämmer till 100 % ! Och det är så fel !

Blir förtjust i : Marmorerad av livet. Ett liv att memorera. Ditt spänstiga lekfulla språk !
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP