Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdriktning(mot solen)


Räta på
ryggen

Ha en
spirande
hållning

Växa
mot
ljuset

Färdas
allt friare

På resan
mot
solen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-14 08:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hm, Ikaros resa va?
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP