Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MITT HJÄRTAS DAG

 

Hej hjärtat!

 

Vi delar så mycket tillsammans

Varför uppskattar jag det inte mera

Varför glömmer jag tänka på dig

eller tar jag dig oftast för givet ...

 

Förlåt för att jag försummat dig!

 

Hur gottgjör jag Dig mitt hjärta?

Hur visar jag Mitt hjärta uppskattning!

 

Tänker på när vi haft det fint ihop

Minns alla underbara utmaningar

Då du mitt hjärta slagit för mig

När vi satt och lyssnade på varandra

En gång for du upp i halsgropen på mig

 

Men så blev jag ouppmärksam och slapp

Det var som om allt vi haft suddades ut

 

Så svåra sorgliga saker skedde en dag

Det gjorde ont i hjärtat - jag blev rädd

Men du fortsatte oförtrutet slå för mig

 

Tack mitt underbara hjärta för du finns!

Utan dig hade allt stannat och blivit aska!

 

Jag älskar dig mitt hjärta skall aldrig glömma dig igen!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-02-14 09:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text, publicerad på en väl vald dag!
2020-02-28

  Flicis VIP
Definitivt en wow text och rolig.
2020-02-22

  Respons VIP
Jag tror att hjärtat uppskattar omtanken.
2020-02-16

  Flying Anna VIP
Alla hjärtans dag fick just en ny innebörd och det på ett väldigt fint sätt! Finurligt.
2020-02-15

  Märta Kajsa Nyholm
Vackert skrivet! Bravo!
2020-02-14

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga ord kring
kärlekens väsen.
2020-02-14

    Lena Staaf VIP
Varm dikt till den käraste!
2020-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
H järta som gör en väl
E n fördel för varje själ
A tt det få ha
R art en alltid dra
T oppen kompis så rejäl

2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP