Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningen

När utvägen är stängd
och ensamheten tar vid
tyngden pressar bort hoppet
och släcker ljuset

När döden känns nära
och viskar i ditt öra
då tonar bilden bort
till en grå massa och allt
blir till en upprepning




Fri vers av Mike Rose
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-14 10:06



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Beskrivande ord som väl skildrar ett sinnestillstånd Applåd!
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike Rose
Mike Rose

Senast publicerade
Upprepningen
Sommarvind
* Se alla