Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


V var victorious vicious vocal ! viljan vill vinna varmt välkomnande , vill vi ?


V(re)sig

V(re)sig


 


Vakna vakande vankande,


växlande växt väntar


vresigt vriden vreden.


vemod ventilerar vener,


vild vinnande vind..


Vår vållar vålnader ,


vass vaktande valkar!


 


Vi värnar våra verb


villkorslöst ......!


var världshistorien vankar via väl


vald väg .....




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-14 10:14



Bookmark and Share


  WyS VIP
veni, vidi, vici
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //