Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron avgör ofta...

Tvivel tar död på fler drömmar
än vad alla misstag gör...
Så här gäller ju bara ett
att man tar sig för nå´t
och sen framåt kör
och hoppas på
att medvinden
också åt samma
håll sig rör...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-14 10:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt