Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
landsbygdsromantik


Landsbygdens sång

Låt barnen få dela
vår lantliga frid
och icke i staden
på gator ta strid

Låt dem glädjas i skogen
vid ekon av sång
där pappa och mamma
möttes en gång

Ty roten är viktig
i var människas liv
Det blir svårt utan den
att ta verkliga kliv

För vilsenhet frodas
bland asfalt och betong
Där tystnar snart ljudet
av landsbygdens sång




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP