Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om man verkligen av hela hjärtat vill

 

Man kan kalla alla dagar 

som hjärtat slår för just 

precis hjärtliga. Sen kan 

man se till att Sveriges 

handel får ett uppsving. 

Det behöver inte vara fel

om man gör det för att man

vill, inte för att man måste 

Kärlek och omtanke är nåt 

fint när hela hjärtat är med. 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-14 11:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sten-Åke Cederhök påpekade detta: "Låt hjärtat vara med".
Men amerikanskt importgods betackar jag mig för liksom traditionstrams.
2020-02-14

    Lena Staaf VIP
Bra sagt!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP