Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtans dag!

Idag firas alla hjärtans dag.
Visst kan vi kalla den så om vi vill.

Jag är inte så glad över allt vi har här i Sverige som är
USA influerat, som jag inte behöver alls.


Mitt hjärta ger jag ändå varje dag till de jag älskar!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-14 13:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Hvergang! Inte bara på en fånig töntdag från avskrädeshögen på andra sidan Atlanten.
2020-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar avslutning på texten. Heja dig!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP