Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Fjäderlätt

Fjäderlätt är mitt sinne
där bor den längtan
som omfamnar
det förflutna
visar vägen
till kärleken




Prosa av LizaH VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-14 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP